Published On: Thu, Dec 11th, 2014

Computer Awareness Quiz-MS Word Quiz 110

computer awareness

111. By default, on which page the header or the footer is printed?

[A] on first page
[B] on alternate page
[C] on every page
[D] none of the above
Answer: Option [C]

112. Which menu in MS Word can be used to change character size and typeface?

[A] View
[B] Tools
[C] Format
[D] Data
Answer: Option [C]

113. Which key should be pressed to start a new paragraph in MS-Word?

[A] Down Cursor Key
[B] Enter Key
[C] Shift + Enter
[D] Ctrl + Enter
Answer: Option [B]

114. Which of these toolbars allows changing of Fonts and their sizes?

[A] Standard
[B] Formatting
[C] Print Preview
[D] None of these
Answer: Option [B]

115. Which bar is usually located below that Title Bar that provides categorized options?

[A] Menu bar
[B] Status Bar
[C] Tool bar
[D] Scroll bar

Answer: Option [A]
116. Which option in File pull-down menu is used to close a file in MSWord?

[A] New
[B] Quit
[C] Close
[D] Exit
Answer: Option [C]
117. What is the function of Ctrl + B in Ms-Word

[A] It converts selected text into the next larger size of the same font
[B] It adds a line break to the document
[C] It makes tho selected text bold
[D] It applies Italic formatting t the selected text
Answer: Option [C]

118. Graphics for word processor

[A] Peripheral
[B] Clip art
[C] Highlight
[D] Execute
Answer: Option [B]

119. What is the function of CTRL+R in MS-Word

[A] Open the Print dialog box
[B] Update the current Web page
[C] Close the current window
[D] None of these
Answer: Option [D]

120. What is the extenslon of files created in Ms-Word 97- 2003

[A] dot
[B] doc
[C] dom
[D] txt
Answer: Option [B]

Share This:

Post your Comments

Kerala's Own Handicraft Online Store

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

official website of GKTODAY-General Knowledge Today